About us

About us

Sokoldalúság

Cégünk elkötelezett a modern, kényelmes és gyors szolgáltatások biztosítása mellett, hogy ügyfeleink mindennapjait megkönnyítsük. Többféle automatizált megoldással szolgáljuk ki vásárlóink igényeit, legyen szó csomagátvételről, ital- és snack-automatákról, vagy akár szórakoztató játékautomatákról.

0 +

Branch Shop

0 +

Flavor Variants

0 +

Expert Staffs

0 %

Positive Review

Our Team

Meet our amazing staffs

Adrian Smith

Connie Staff

Lunna Wilson

Connie Staff

Adam Winston

Connie Staff

Dany William

Connie Staff

FAQs

Gyakran feltett kérdések

Cégünk különféle automatákat kínál és üzemeltet, beleértve az ATM-eket, csomagátvételi pontokat, ital- és snack-automatákat, csomagmegőrző automatákat, szórakoztató játékautomatákat, valamint ajándékautomatákat. Ezen kívül kiemelt termékünk a saját gyártású pattogatott kukorica.

Rendszeres karbantartási munkálatokat végzünk minden automatánkon, beleértve az ATM-eket is. Folyamatos monitoring rendszert alkalmazunk, amely lehetővé teszi az automaták állapotának valós idejű ellenőrzését. Hiba esetén gyors és hatékony hibaelhárítást biztosítunk, szakembereink rövid időn belül a helyszínre érkeznek és megoldják a problémát.

Snack- és italautomatáink széles választékot kínálnak, beleértve kávét, teát, forró italokat, üdítőket, energiaitalokat, dobozos tejeskávékat, csokoládés tej- és joghurt italokat, ásványvizet, valamint alkoholmentes söröket és smoothiekat. Snackek között találhatók édességek, csomagolt croissantok, kész szendvicsek, csokis gofrik, túrórudik, ropik, sós és pirított magvak, valamint saját gyártású pattogatott kukorica több ízben.

Automatáink és csomagátvételi pontjaink forgalmas helyeken működnek a leghatékonyabban, például bevásárlóközpontokban, irodaépületekben, egyetemi kampuszokon és közlekedési csomópontokban. Ezek a helyszínek biztosítják a magas ügyfélforgalmat, ezáltal növelve a szolgáltatás hatékonyságát és jövedelmezőségét.

Blog News

Articles About Ice Cream

en_USEnglish